Prof. Dr. Janáky Márta (Szegedi Szemészeti Klinika)

„Az Optaridin csukott szemhéjra alkalmazható szemhéj spray, mely használata egyszerű. Gyors, hosszantartó enyhülést hoz a száraz szem tüneteire. Megszünteti az égő, fájó idegentest érzést, a fáradt szem okozta figyelemzavart és a szemhéjak égő, viszkető érzését is.

Nemcsak idős, szárazszem szindrómában szenvedő, vagy autoimmun betegség esetén fellépő könnytermelés zavar esetén javasolt, hanem nagy figyelmet igénylő munkavégzés esetén is.

A továbbfejlesztett új készítmény az „Optaridin vörös szemre”, mely még a viszkető, vörös szemhéjak duzzanatát, fájdalmát is csökkenti, segíti az irritált, kivörösödött kötőhártya mielőbbi gyógyulását is.

Az ExtractumPharma magyar tulajdonú gyógyszergyártó. A generikus szemcseppjeiket glaukómában és a szemészeti gyulladásos folyamatok kezelésében már széles körben alkalmazzák megbízható hatásuk, és kedvező áraik miatt.

A legújabb készítményeik az -Optaridin szemhéj spray változatai- egyszerűen alkalmazhatóak és nemcsak a szem, hanem a szemhéjak irritációját, gyulladását is csökkentik, ezért is ajánlható a használatuk.”

 

 

Száraz szem tünetek gyötrik? Próbálja ki az Optaridint! 

Az RTL Klub Édesítő című műsorából kiderül, hogy ezek enyhítésére a legkorszerűbb, leghatékonyabb megoldás a szemhéj spray-nk alkalmazása!

Kattintson a videóért!

“Egyrészt pótolja a könnyfilm alkotóelemeit, stabilizálja a könnyfilmet, így az nem párolog el olyan gyorsan. Másrészt jótékony hatással van a szemhéj szélre, hidratálja, és visszaállítja a rugalmasságát!”

Czinke Csongor, látszerész

 

Az oldal tulajdonosa:
Solphar Kft.
8097 Nadap, Haladás u. 22.
Mellékhatás gyanúja esetén hívja a +36 30 591 1361 telefonszámunkat.